Ski-ferie i fjällen!

Hej och förlåt för att vi inte har skrivit så mycket på senaste tiden.
Men som vanligt har vi fullt upp. Jobbar och sliter. Försöker spara ihop pengar till vår fantastiska resa till Galapagos som vi ska göra till hösten.
Sen försöker vi få igång uthyrningen av Frangipani Villa. Det går lite trögt på den fronten just nu, men vi är på gång. Vi har hittills fått tre bokningar, vilket vi tycker är jätte kul!

Men nu till nåt roligare. Vi har varit på vinter-ferie i Trysil i helgen! Jo, ni läste rätt skid-semester, haha det trodde ni väl inte. Men så är det! =D
Vi blev dit bjudna av Marlene, kollega från D/S Louise. Med på trippen var också Sandra som vi träffade på Koh Tao när vi gjorde Rescue Diver-kursen och hon gjorde Dive Master-kursen och Marlenes bror Christian med flickvännen Christina och Marlenes kompis Karolina (Kaja).
Vi hade en helt otroligt rolig och fin helg. Kanon väder, snöstorm, bra musik, bastu och Jacuzzi!! Marlene hade massa god mat (dansk frokost varje dag), öl och vin med från Danmark.
Fredag hade vi kanonväder, sol och plusgrader. Och fredag var den dagen som jag, Linda stod på ett par slalomskidor för första gången i sitt liv!! Haha. Ni läste rätt. Det var skitkul men otroligt jobbigt, hade ont på smal benen och i hela kroppen och blåmärken överallt. Men jag var faktiskt ganska duktig! Tomas tyckte också det var skitkul. Han åkte snowboard för första gången på typ 12 år. Han har åkt mycket när han var liten, så han blev som ett litet barn igen! =P
På Lördag så kräk-snöade det. Jag hade träningsverk i alla muskler när jag vaknade och stod över backen. Tomas var sugen att åka men vi hade inga skid-glasögon med oss så han skippade också backen. Men vi låg inte i stugans soffa och ugglade, nej. Vi gick ner på Radisson Blu Resort och badade i 30 gradiga pooler och 34 gradig Jacuzzi! Det var inte helt fel med mina ömmande muskler! Haha… Sen hade de Norges endaste inomhus SurfWave där som vi gärna hade velat prova men som man var tvungen att förboka! Typiskt det hade vart fett att få både åka slalom och surfa på samma helg!!
Lördag kväll blev det en lååååång fest, enda in på små-timmarna!
Summa-summarum är ändå att vi fick en helt underbart rolig helg med gamla och nya vänner och kanske, kanske kan vi göra detta till en årlig tradition, man vet aldrig!!

[nggallery id=9]

Stora kramar från oss i vårsolen. Snart är sommaren här!
Linda vid knapparna och Tomas bredvid!

Lämna ett svar