Huset redo!

Hejsan hejsan!
Jag är fortfarande kvar i Thailand, men utan min älskling, saknar han fruktansvärt mycket!
Men här kommer en update om läget här på ön!
Efter vi vinkar av Tomas på Samui och gjort lite shopping åkte vi tillbaka till Koh Tao och flyttade in i huset, det var helt fantastisk att vakna upp nästa morgon med solen skinandes över Sairee Beach.
Vi har haft bra väder i stort sett hela tiden, förutom nån dag när det regnade flera timmar. Då passade jag, mamma och Sirjo på att städa hela huset och putsa fönster. De var supersnälla som hjälpte till, för trots att det är ett underbar hus så upptäcker man att det är ganska stort när man sätter igång och ska städa.
De har varit här i tre härliga veckor, har verkligen varit jätte kul att ha dem här och jag har försökt att visa det bästa av Koh Tao. Tror faktiskt att jag har lyckats trots att backen upp till huset är ganska brant och damerna har fått gå uppför två gånger per dag. Kanske har varit bra, så de blir vältränade inför Beach 2011 i Randijaur!! 😉
Vi har suttit ute på terassen varje kväll och myst på med en kall öl, vin eller Mojito. Helt underbart!
Jag följde med dem till Bangkok i tisdags, vi tog bussen upp, var i BKK på kvällen och spenderade onsdagen med att kolla in Den liggande Buddahn, åkte båt på Chao Praya och shoppade några timmar på MBK innan jag satt mej på nattbussen ner till Koh Tao och de tog en taxi till flygplatsen. Så tråkigt att skiljas åt, ville de skulle stanna längre.

Nu är jag då tillbaka på ön och är själv i huset men det har varit allt annat än lugnt och stilla. Jag har massa småfix som är kvar på huset, lite invändigt och lite utvändigt som jag driver med att få klart innan jag återvänder hemmåt. Vill ju att det mesta ska vara klar när jag åker så vi kan börja hyra ut huset så fort som möjligt!
Vi har iallafall fått till lite träd, palmer, blommor och buskar upp till huset. Kommer bli så fint när de tar sig och börjar växa!

Ja, ni hör ju vad jag håller på med, det är som ett heltidsjobb att vara här. Blir semester när jag kommer hem!
Har inte fått njuta så mycket av att vara lyxhusägare i Thailand än, men förhoppningsvis blir det mer njutning när vi kommer hit nästa gång!!
En blev liten längre update än vanligt!
Kram L

Lämna ett svar