Tillbaka på Koh Tao

Ja, ni läste rätt! Vi har vart på en snabb visit till Thailand och Koh Tao, vi åkte fredag den 17. Och som vanligt var det helt underbart att få stiga in i vårt hem Frangipani Villa.
Huset blir bara finare och finare! Denna vecka har vi faktiskt nästan bara slappat, vi har fiksat lite med huset men inte mycket. Aon och hennes team har hjälpt oss men en del småsaker som att kapa några grenar så vi har fått bättre utsikt, rensat ur stuprännorna runt huset och satt nät i dem så vi skall kunna samla regnvatten nu när regnperioden börjar i Oktober. Sen har de gjort hyllor i vårt förråd.

Vi har även träffat våra härliga grannar Niklas och Nettan och deras barn. Vi har inte sett varandra sen vi skrev kontrakt på våra hus i September 2009. Vilket var jätte roligt att få se dem igen! Vi hann ta nån ”kall” på deras terrass och äta middag tillsammans! 🙂

Men en vecka går fort och måndag den 27 var vi hemma igen. Vi längtar redan tillbaka som vanligt! Men det dröjer ju inte så länge tills vi är tillbaka igen. Vi kommer även detta år att fira jul och nyår där!

Och nu våra vänner så har vi bara två veckor kvar innan vi kliver iland på Galapagos-öarna för 8 dagar med världens bästa dykning!!! Jippi!!!!!!!!

Ha det fint så länge!
Kramar från oss!

[nggallery id=15]

Lämna ett svar