I April var vi tillbaka på Koh Tao igen…

img_0103Så i April var vi tillbaka på Koh Tao igen. Denna gång med min mamma och hennes sambo. Samt med Anna och Ove, deras vänner från Piteå. Som numer är våra vänner också såklart.
Dessa två veckor var bara en massa mys på terassen, massa sol och massa bad. Vi hann med att fira min mamma som fyllde jämnt i maj och Song Kran – Thailändskt Nyår!! Vårt första thailändska nyår. Och vad roligt det var! 😀 Så mycket vatten, helt genomvåta från topp till tå av att bara vara ute i ca 1 timme!? Vi hoppas verkligen att vi får vara med om fler, så kul var det!
Det blev en hel del med öl och en hel del med god mat som vanligt. Men vi hann också med en snorkel-tur till Mango Bay och Koh Nangyuan och lite sightseeing runt ön emellan åt! Kan denna resa bli en återkommande händelse det återstå att se, Gunnel, Arne, Ove och Anna??! 😉

Lämna ett svar