Ett hundra tusen

Hej Hallå på er alla!
O my God, vi har i dagarna uppnått ett hundra tusen besökare (100 000)!!!
Det är riktigt stort! Vi är så tacksamma för att ni är in och läser på vår blogg och vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att vi inte uppdaterar så ofta! Vi ska försöka bli bättre på det!
Men det som händer nu är att vi bara jobbar och jobbar och snart så är det bara fyra veckor kvar tills vi återser Koh Tao och vår fantastiska villa. Ska bli så spännande och roligt att få se allt som är gjort i verkligheten. Vi har ju fått bilder, men det är ju inte riktigt samma sak som att uppleva det själv. Så nu längtar vi båda som två små tok på att dessa fyra veckor ska gå så fort som möjligt!Håll ut för vi lovar att det ska bli minst ett blogginlägg varje dag eller kväll när vi är på Koh Tao och sitter på terrassen och tar oss en San Miguel Light i solnedgången!!

Ha det gott så länge!
Stora kramar från oss =D

Lämna ett svar