Skön helg i Båstad och galna kor på grönbete!

Hejsan!

Hoppas allt är bra med alla där ute? Och att sommaren har kommit!

Liten update om läget skall ni få…

Jag jobbar och sliter som vanligt. Värsta perioden på året förutom julbord är maj, juni. Då är det så mycket jobb så vi hinner knappt se varandra, tyvärr. Vi är typ lediga tillsammans 1 dag i veckan. Trist men snart är det fellesferie (Juli) och då är det genast lite mindre jobb för oss.
Tomas jobba och sliter han med, Freia har mycket produktion under denna period också. Så han har jobbat övertid många helger.

I April var vi en helg i Båstad för att få träffa Gunilla och Anders men också Jens, Anja, Zack och Meja. Det var kul. Lördag blev en liten Skåne-runt tur med bil och vi stoppade till lite på Brösarps backar och Ales Stenar. Vilket var superkul att få se. Brösarps backar var inspelningsplats i Bröderna Lejonhjärta som Körsbärsdalen. 🙂

Här är lite bilder:

[nggallery id=34]

I början av maj var vi på koutsläpp vid Bygdøy Kongsgård. Det var en härlig söndag med Bondens Marked, massa kor, en knall blå himmel och strålande sol.

[nggallery id=35]

Sen har vi inte långt kvar till en liten mini-ferie. Mindre än tre veckor återstår tills vi får sol, dykning och San Miguel Light på terassen! 🙂

Glad sommar!!
//Linda & Tomas

Lämna ett svar