Trögt nu!

I skrivandes stund så går det väldigt trögt med vårt drömhus…

Vi har pratat med Narong, vår byggherre, han ger lite olika besked varje gång vi ringer, tyvärr. Men vi hoppas att de snart ska få eld i baken och sätta fart! Vi kommer åka ner till Koh Tao i mitten på september och förhoppningsvis då kommer vi i alla fall ha ett hus att gå in i. Som vi tror nu kommer allt inte vara färdigt då, men vi har sagt att det MÅSTE vara färdigt i december när vi åker ner och ska bo där någon månad!

Vi kommer som sagt åka ner i september, dels för att starta upp företaget och dels måste vi beställa möbler. Så att det mesta finns på plats när vi kommer i december.

Här i Oslo går allt fint! Vi jobbar och står i. Tomas åker till Stavanger över dagen, imorgon Lördag, för att tävla med sin tatuering på Stavanger Tattoo Convention. Sen har vi 6 dagar i Seattle att se fram emot. Vi åker den 12-18 augusti. Än en gång ska Tomas visa upp sin fina arm och då på Seattle Tattoo Expo. Denna gång ska jag, Linda även följa med. Det kommer bli grymt kul! Vi kommer också ha nån dag som vi får vara lite turist och åka runt och göra Seattle osäker! Det verkar vara en fantastisk fin stad!

Simma lugnt!!    =D

Lämna ett svar