Norska fjordar och nya bilder

Vi, bartendrarna på DS Louise vann Årets Vikingfjord-bar i mars. Det innebar att vi vann en resa för 10 personer till Josterdalsbreen och Lustrafjorden där den norska vodkan Vikingfjord har sina ”rötter”. Vikingfjord vodkan görs nämligen på vatten från den stora glaciären Josterdalsbreen, som är den största glaciären på det europeiska fastlandet.

I mitten av oktober blev resan av. Vi var 10 glada personer som fick uppleva ett fantastiskt landskap längst in i Sognefjorden. Vi fick bo på vackra Tørvis Bre-, Ski og Fjordhotell som ligger vid strandkanten till Lustrafjorden nästan rätt nedanför breen. Det var 2 fullspäckade dagar med god lokalproducerad mat, jobbig men rolig breisklättring, drink-workshop med massa Vikingfjord Vodka och bad i 39 graders utomhus-Jaccuzzi!

Allt jag kan säga att det var en fantastisk upplevelse och definitivt inte den sista resa in i det norska fjordlandskapet!!

Kolla in bilderna!

Huset i Thailand byggs det på. Vi får bilder nästan varje vecka och de har lovat att det ska vara klart när vi kommer i slutet av december. Vi har bokat flygbiljetter så vi flyger på julafton. Ska bli så skönt, vi verkligen längtar massor till vårt hus. På det sista bilderna vi har fått så har de gjort innertak, putsat alla väggar på insidan och börjat putsa väggar utomhus. Vi är riktigt spända på att få bilder härnäst!!

Annars går allt som på räls. Solen lyser med sin frånvaro men vi jobbar på. Snart drar julborden i gång på allvar och julemarsipanen från Freia och Pepparkakorna är redan ute i butiken!

Vi ses snart därhemma, nästa vecka flyger jag upp till Norrbotten och Jokkmokk för en veckas härlig semester med familj och vänner!

Lämna ett svar