Snart inflyttning

Hej hej!
Nu snart är vårt hus inflyttningsklart… men vi har redan nu haft den forsta premiärnatten!! Det var såå kul att vakna upp i vårt alldeles egna hus i Thailand.
Det är fortfarande lite småfix kvar men det hoppas vi att de kommer fixa till det i veckan. Men allt blir verkligen såå kanonfint, vi skrek som galna av glädje när vi på Tisdag gick upp till huset och kikade in. Då hade de fått upp alla våra mobler!!

Vi har även fått träffa fler av våra grannar i området och vi kan verkligen vara mer än nojd med att alla våra grannar är kanon härliga människor.

Min mamma kom hit i forgår med väninnan Sirjo och hennes man Bjorn. Och Tomas bror Jens med familj kom med samma båt. Vi har haft några fina dagar med dem med sol, bad och god mat. Igar åkte vi till Samui for att vinka av Tomas pa flygplatsen, vilket var jättetråkigt. (I skrivandets stund sitter han på flyget till Berlin.) Jag, mamma, Sirjo och Bjorn har legat en halvdag i poolen här på World Resort och pressat. Brännan borjar falla på plats. Ikväll blir det shopping, mest for ”turisterna från Sverige”. =D

Kolla in bilderna!!

Kramar från oss!

4 thoughts on “Snart inflyttning

  1. Erik F

    GRATULERAR ! Det är Ni verkligen värda !!! Lyckönskar Er !
    Hälsa till Gunnel, Sirjo o Björn

    Från ett vinterkallt Bromma. Anita kommer i morrn

    Varma Vinkar från Erik

  2. Tomas & Linda Post author

    Hej kära grannar!
    Staffan & Lotta: Jo det kändes otroligt med avslutningen på våran terass, efter allt slit som vi alla har genomgått för att färdigställa våra hus! Skönt att se att era glasrutor kom på plats dagen innan ni åkte! Glömmer inte kvällen när ni sitter och pimplar vin under erat ”paraplydrinksparasoll”, var en mysig kväll och en rolig syn! Hoppas vi ses snart igen!

    Tony & Verica: Ni är absolut en av våra grannar vi skriver om, kul att äntligen få träffa er och dessutom när ni var så snälla och lät oss bo i en av era lägenheter, sånt glömmer man inte! Kommer sakna att vakna upp och se er pyssla i trådgården och vid poolen, men förhoppningsvis ses vi snart igen och kan ta ett par kalla hos oss eller nere vid eran fina pool!! Vi hörs och ses snart!!

  3. staffan samuelson

    hej på er, jättekul att robinsson huset blev inflyttningsklart sista kvällen vi var på ön, en fantastisk avslutning på kvällen att sitta på er takterass och se hela ön glittra, och vilken soffa!!!!! kramar staffan och lotta

  4. Tony och Verica

    Skönt att ni är tillbaks på KT igen.
    Hoppas att vi är en av era grannar som ni skriver om.
    Tänker ständigt på er och ser fram emot att få komma upp och ta en kall på ER terass.

    Kramar från Tony och Verica

Lämna ett svar