Om Oss

Vilka är vi?

För alla er som inte riktigt vet vilka vi är och för alla er som vill friska upp minnet!

Linda
Jag är född precis i början av 80-talet och uppvuxen i en liten norrländsk by som heter Jokkmokk. Gick Handelsgymnasiet.Stannade kvar när nästan alla av mina närmaste vänner flyttade och gick högskola.Visste då inte riktigt vad jag ville göra eller läsa. Hade drömmar om att starta eget företag som Equiterapeut och utveckla mitt hästintresse.

Försommaren 2004 flyttade jag till Göteborg och gick Bartenderskola. Praktiserade och jobbade som bartender resten av sommaren, flyttade hem på hösten där jag då träffade min blivande man under en av de årliga höstmarknaderna. Flyttade så småningom till honom i Luleå efter år av pendlande hit och dit. Men Luleå som hemstad blev inte långvarit, för våren 2007 flyttade vi till Oslo och jag började jobba som Bartender på heltid. Efter 6 månader med mycket jobb och slit, kunde vi äntligen göra vår planerade långresa… 5 månader med fantastisk dykning i Sydost Asien.
När vi kom hem flyttade vi tillbaka till Oslo för mer arbete och en längtan av att resa ut i världen igen och förverkliga vår dröm med att bygga hus i Thailand.
Arbetar nu som hovmästare på Louise Restaurant och Bar. Kom dit och drick en pils på bryggkanten!


Tomas
Föddes 1981 i en håla som heter Boden och bodde där under större delen av min uppväxt. Efter gymnasiet och 10 månaders värnplikt flyttade jag till Luleå för att söka jobb och spela trummor i bandet jag spelade i då. Var arbetslös större delen av dom 7 år jag bodde i Luleå och ägnade mesta tiden åt att spela musik.

När jag träffade Linda 2004 bodde jag under en kort period i Jokkmokk samtidigt som jag gick en utbildning till mattläggare och plattsättare i Övertorneå. Vi tog vårat första dykcert i Thailand 2006 och insåg genast att det var dyka som var våran stora passion här i livet. Bestämde oss för att flytta till Oslo våren 2007 för att ha möjlighet att genomföra våra dyk och resplaner.

Jobbade 6 månader som plattsättare i Oslo innan våran långa dykresa i asien 2008 vilket var ett slitsamt men välbetalt jobb. När vi sedan kom tillbaka till Oslo hösten 2008 jobbade jag på samma firma 1 månad innan krisen slog till och alla på företaget fick gå. Bestämde mig då för att ta truckkort vilket resulterade i vikariat på olika lager utanför Oslo. Fick drömjobbet som truckförare på chokladfabriken Freia i april 2009! Där jag jobbar nu!