Aktiviteter

Trots att Koh Tao är en ganska liten ö så finns det massor att göra. Det finns alltid något för alla. Här är ett urval:

Dykning och Snorkling
Dykningen och snorklingen är bland den bättre i Thailand och den billigaste. Flera tusen kommer till Koh Tao för att lära sig dyka så det är inte konstigt att det finns ca 50 dykcenter. De erbjuder kurser från Open Water till Instruktör och de har gått ihop så att alla tar samma pris. Vill du inte dyka, erbjuder dykcentren snorkel-turer runt ön för några hundra baht. Läs mer om dykning runt Koh Tao >>>.

Massage & Spa
Thaimassage finner du nästan överallt. Alla med varierande priser men de vanligaste är att 1 timmes Thaimassage kostar ca 300 baht. Oljemassage 400 baht och Aloe-Vera massage 500 baht. Vårt favoritställe ligger i utkanten av Mae Haad.
Ett av de bättre på Koh Tao är Jamahkiri Resort & Spa. Väl värt ett besök!

Thai-boxing
Pröva på en otroligt rolig, jobbig och bra träningsform på er semester. Finns 2 träningscenter för Thai-boxing på ön.

Bowling & Mini-golf
Är ni less på att sola och bada kan ni ta en runda med bowling eller mini-golf. Både roligt och socialt. Och dessutom ligger det bara ca 5 min promenad från hus.

Matlagningskurs
Lär dig hemligheten med att laga den goda thailändska maten, flera restauranger erbjuder kurser och man får dessutom äta upp maten efter kursens slut.

Yoga
Shambhala Yoga Centre på Sairee Beach erbjuder en mängd olika Hatha Yoga stilar, Pranayam & meditation ledda av internationellt kvalificerade och erfarna lärare.

Klättring, Vandring, Mountainbike, Kajaking
På Koh Tao finns flera arrangörer av andra lite mer krävande utomhusaktiviteter. Good Time Adventures har ett stort utbud för att hålla dina dagar ockuperade om du vill göra annat än att dyka, sola och bada.

Fridykning
Vill du inte dyka med tuber så finns det ett annat alternativ att utforska världen under ytan. Apnea Total, den enda fridykningsskolan i Sydost Asien. Lär dig att hålla andan och gå djupare än du någonsin trott.

 

 

Till Resa till Koh Tao →

Lämna ett svar