I April var vi tillbaka på Koh Tao igen…

img_0103Så i April var vi tillbaka på Koh Tao igen. Denna gång med min mamma och hennes sambo. Samt med Anna och Ove, deras vänner från Piteå. Som numer är våra vänner också såklart.
Dessa två veckor var bara en massa mys på terassen, massa sol och massa bad. Vi hann med att fira min mamma som fyllde jämnt i maj och Song Kran – Thailändskt Nyår!! Vårt första thailändska nyår. Och vad roligt det var! 😀 Så mycket vatten, helt genomvåta från topp till tå av att bara vara ute i ca 1 timme!? Vi hoppas verkligen att vi får vara med om fler, så kul var det!
Det blev en hel del med öl och en hel del med god mat som vanligt. Men vi hann också med en snorkel-tur till Mango Bay och Koh Nangyuan och lite sightseeing runt ön emellan åt! Kan denna resa bli en återkommande händelse det återstå att se, Gunnel, Arne, Ove och Anna??! 😉

Mycket har hänt sen sist…

Hej hej, tänk så mycket som har hänt sen vi skrev i slutet på förra året. Shit förlåt för det!

Hoppas alla våra läsare mår bra och att sommaren varit strålande?!

Vi har haft lite problem med denna sida sen månader tillbaka och de får en att tappa suget .. 🙁

Vad har hänt då? Jo, vi har varit i Thailand inte en men två gånger. Och så har vi blivit lägenhetsägare i Oslo. Fick nycklarna bara någon dag efter att vi kommit hem från Thailand i Januari. Jippi!! 😀 Ni kan få se bilder snart men först tänkte jag att jag skulle få ut lite bilder från våra två senast resor, den förra jul- och nyårsresan och när vi firade Min mammas 60-årsdag och Songkran i April tidigare i år.

Men ni får hålla tillgodo med lite text och lite bilder från resorna, så kommer det fler album med bilder denna helg. Håll ögonen öppna! Kram på er! /Linda

Koh Tao 2015/2016 <3

img_6519

Så nu är vi i gång med massa blogg inlägg och med massa bilder som ni kan vältra er i! 😉

Bara början det här, kommer många fler. Dessa bilder är de sista från vår jul-nyårs resa 2015/2016. Kanske det blir några fler men nu blir fokuset på resan vi gjorde i April tidigare i år.
Kramar från oss /Linda & Tomas

 

 

Lite dykning och snorkling med vänner på Koh Tao

DCIM100GOPRO

Här kommer lite fler bilder från vårt paradis. Dessa är från Januari när vi hade några fina snorkel- och dykdagar med både gamla och nya vänner från Koh Tao. Dyk och snorkeldag med Sandra & William, en underbar båttur med SY Southwind och deras kaptener Peter & Pia och till sist en snorkeldag med våra thailändska vänner!

Vi saknar det varma havet, dyktuber, masken och snorkeln…

Snart på Koh Tao igen! <3

Hej hej!
Hmm… nu är det vääääldigt länge sen vi skrev igen. Förlåt.
Det har faktiskt inte bara med vår slöhet. Det är så att vi har haft mycket trubbel med sidan som vi har försökt rättat upp. Dels har inte engelska sidan fungerat alls och sen har det varit andra små fel här och där. När inte all tid finns då vi jobbar fulltid båda två så har sidan fått ligga lite på hyllan, tyvärr. Men nu ska vi ha fått den att fungera någorlunda med lite uppdateringar och lite köp av plug-ins å så. Så vi hoppas att vi ska kunna köra sidan som normalt igen!

Men nu är det bara 5 dagar kvar tills vi är i vårt sköna paradis igen! På söndag så är avresa. Och denna gång så ska vi vara hela 5 veckor på Koh Tao. Inga utflykter bara vara! Ska bli så himla skönt. Vi är verkligen värda det både kroppsligt och själsligt. Det har varit en hård höst och vinter med mycket jobb som vanligt. Men nu är slutet nära.. 🙂

Lägger ut lite bilder från Frangipani Villa i somras då vi var där i Juli i två veckor. Inte undra på att vi längtar dig varje timma och minut. För vår lyx villa är verkligen helt underbar! <3

Kramar från oss!

 

Bättre sent än aldrig…

Hello hello!
Förlåt oss att vi har varit lite oaktiva här på sidan. 🙁
Vi ska försöka bättra oss som vanligt.

Mycket har hänt sen sist vi skrev. Vi har hunnit med vårvintern här i Oslo, som var mildare än vanligt. Och sen har det ju varit en kall start på sommaren.. brr. Men nu ser det ut som den är här i alla fall!

Om två veckor så åker vi tillbaka till vårt paradis Frangipani Villa på Koh Tao igen! Ska bli så himla skönt. Längtar så mycket! 😀
Vi ska vara där 2 veckor och hoppas på sol, mys på terassen, god mat, gott sällskap och en eller annan Singha, Chang eller San Miguel Light vill det bli!
Lägger ut lite bilder från resan i vintras… Och ja vi vet Bättre sent än aldrig! 😉

Ha en fin sommar!
Kramar från oss